se
Kontakta oss

Om oss

Oy Noortrade Ab:s verksamhet består av import och marknadsföring av inrednings- utomhus-, jul- och säsongsbelysning samt ljuskällor. Nu ingår även eltillbehör, Svanefors textiler och övriga säsongsartiklar i NOOR-sortimentet.

Vår kundkrets består uteslutande av företagskunder och i de flesta fall många och långa kundförhållanden. Vi betjänar våra kunder med sakkunnighet och hjälper till att hitta optimala belysnings- och inredningslösningar för varje tillfälle och rum. Noortrade strävar efter att ge helhetsservice och teknisk support. Vi levererar belysning, textiler och säsongsvaror till våra detaljhandels- och företagskunder, i större och mindre mängder. Marknaden omfattar hela Finland. Vår webshop fungerar som katalog och inspiration. Ur vårt sortiment hittar du bra belysningsidéer till ditt hem eller din trädgård, också inrednings- och säsongsartiklar. Välsorterade belysnings- och elaffärer, tyg- och inredningsbutiker runt om i landet betjänar genom att beställa åt dig precis de Noor-produkterna som passar just ditt hem.

- Quality lighting & Interior Products reliably

 

 

Vision & Värderingar

Vår vision är att som importör inom belysningsbranschen vara en nationellt känd och respekterad, kundorienterad aktör vars styrkor är en engagerad personal, långsiktiga kundrelationer och ett starkt partnernätverk. Vår lönsamhet är god pga vår effektiva verksamhet och kompetenta personal. I och med att vårt lager finns i Finland möjliggör det att vi kan ge en mångsidig service inklusive aftermarketing. Våra affärsvärden är integritet, ärlighet och öppenhet, entreprenörskap, partnerskap och värdesättande av de människor vi jobbar med. Vi är öppna för nya idéer och samarbetsmönster. Vårt omfattande nätverk och goda relationer med våra partners ger oss möjlighet att lära oss nytt och att få den senaste informationen till vårt förfogande.

139 x 200 Yrittäjät medlemsföretag 2021Familjeföretag

Showroom

Showroom

Vårt förnyade showroom finns på Hallimestarinkatu 2, 20780 S:t Karins.

 

Boka tid på förhand: tel 02 5122 500

Öppet må-fre 8.00 - 16.00

 

 

Produktnyheter, LED lampor, säsongsbelysning, utearmaturer och allmänt tvärsnitt på  vårt sortiment.

Showroom

Showroom

 

 

Besök oss, bli inspirerad och upptäck nya idéer! Ta kontakt och boka dig en personlig tid!


Videofilmer:

Rundvandring i vårt showroom 2022 (8 min)

 

Referenser